Kisha Mozaik

Të shohim Komunitetet të jetojnë në Diversitet,
duke gjetur Identitetin e tyre në Krishtin
dhe duke jetuar në një Kulturë Biblike.

Shërbesat tona

SHËRBESA E SË SHTUNËS

Çdo të shtunë, ora 17:00

TAKIMI I LUTJES

Çdo të mërkurë, ora 18:00

FUSION

Çdo të premte, ora 15.45
Mësojmë instrumente

PROGRAMI PAS SHKOLLE

E hënë – e enjte, 14:00 -16:00 pasdite

Born To Shine

Shërbesa e të Rinjve

Shërbesa e Fëmijëve

Çdo të premte, ora 14:00

Mbjellja e Kishës Savër

Çdo të martë dhe të enjte, ora 17:00

Udhëtim Misioni

Qershor 2023

Sherbesa e Meshirës

Kisha Mozaik

Adresa e kishës
Rruga Marin Barleti

Adresa postare
Kisha Mozaik
L. ‘Gafurr Muco’, Rr. Sulejman Delvina, Nd. 22

Lushnje

Misioni ynë

“Ta bëjmë shpengimin e Perëndisë, dhe shpëtimin e Tij të njohur mes njerëzve, nepërmjet predikimit, drejtësisë, mëshirës dhe dashurisë”

Regjistrohuni në buletinin tonë

Bashkohuni me familjen e Kishës Mozaik. Regjistrohuni në buletinin tonë për histori frymëzuese, njohuri frymërore, përditësime të ngjarjeve dhe lajme mbi iniciativat e komunitetit. Lidhuni, angazhohuni dhe rrituni me ne.

Na ndiqni në rrjetet sociale
Ose na kontaktoni

Loading...