Themelimi i komunës së Savër

Bashkohuni me ne çdo të hënë dhe të enjte

Në orën 18:00 në Savër!

Në kishën tonë, ne punojmë së bashku si grup për të arritur qëllimet e përbashkëta dhe kemi një qëndrim të hapur ndaj ideve dhe mendimeve të të tjerëve. Një çift nga Kosta Rika erdhën në Shqipëri sepse kishin një vizion në mendje dhe në zemër për t’u shërbyer njerëzve në margjinat e shoqërisë diku në Shqipëri.

Kohët e fundit, ata kanë krijuar një komunitet në një fshat pranë Lushnjes, Savër. Sepse duan të jetojnë shembullin e Krishtit në jetën e tyre dhe të ndjekin drejtimin e tij në udhëtimin e tyre të besimit.

Si një komunitet besimtarësh, ne duam të investojmë në jetën e tyre dhe t’i marrim ato më seriozisht se ne.

Na vizitoni çdo të hënë dhe të enjte në orën 18:00 në Savër!

Na ndiqni në rrjetet sociale
Ose na kontaktoni

Loading...